• English/
  • Romana/

I don't need a parachute to... land in Europe

Proiectul “I don’t need a parachute... to land in Europe” este un proiect cu o durata de 10 luni, implementat de Fundatia Corona din Iasi in parteneriat cu Organizatia SPARK din Amsterdam si finantat de Uniunea Europeana.

Proiectul are o dimensiune trasnfrontaliera si este implementat pe teritoriul statelor UE si a celor din Balcani de Vest, in perioada 1 Decembrie 2011 si 30 Septembrie 2012.

Scopul proiectului este acela de a informa cetatenii UE cu privire la extinderea curenta a UE catre Balcanii de Vest si de a promova toleranta prin stimularea contactelor directe si indirecte intre tinerii din UE si Balcanii de Vest.

In vederea atingerii acestui obiectiv, proiectul este compus din 2 activitati: o scoala de vara si o campanie de informare.

Grupul tinta este format din cetateni tineri ai statelor UE si din Balcanii de Vest, studenti sau absolventi de facultate, interesati sa invete si sa disemineze informatii cu privire la o posibila extindere a UE catre Balcanii de Vest.

Persoanele interesate in a participa la aceste activitati trebuie sa completeze formularul disponibil din sectiunea “Inregistrare”. Persoanele selectate vor trebui sa participe mai intai la o scoala de vara, unde vor fi instruiti in probleme europene, si mai apoi la o campanie ┬áde informare, unde vor disemina informatiile acumulate si vor distribui brosuri.

This project is co-funded by the European Union.

www.ec.europa.eu